Leroy konsultantske uskluge

Konsultantske usluge

LeRoy poštuje najviše standarde u pružanju konsultantskih usluga primenjujući svoje bogato iskustvo i poznavanje lokalnog tržišta, što ima za cilj pružanje profesionalne pomoći i uspešno vođenje klijenata kroz njihove investicione odluke. Koristeći alate poslovne inteligencije, poznavanje statističkih metoda i primenjene matematike, možemo pružiti dodatnu vrednost našim klijentima kroz identifikaciju novih poslovnih i tržišnih mogućnosti, rešenja za optimizaciju performansi postojećih nepokretnosti, kao i pravih i pravovremenih informacija nophodnih u procesu kupoprodajnih transakcija.

Vrhunski konsultantski tim sposoban je za kreiranje kompleksnih usluga kroz poznavanje lokalnih procedura i planiranja, oblika finansiranja, kao i tržišta koje se kontinuirano menja. Naš glavni zadatak je da ustanovimo, održavamo i razvijamo vrednost Vaše nepokretnosti. Konzistentnost, objektivnost i transparentnost su osnova našeg rada. Usluge savetovanja koje nudimo, obuhvataju:

Biznis plan/Strategija razvoja – operativno iskustvo u različitim sektorima omogućava nam da pomognemo klijentima u definisanju njihovih poslovnih strategija, kao i u ostvarivanju željenih ciljeva.

Tržišna izvodljivost – pomažemo našim klijentima da na najbolji način definišu specifične lokacijske i investicione potrebe u cilju određivanja optimalne alternative za planirani projekat. Pored analize tržišne izvodljivosti, vršimo finansijske projekcije i procenu budućeg projekta

Analiza najbolje namene – nudimo ekspertsku procenu namene nepokretnosti u cilju maksimalnog iskorišćenja njenih potencijala i što boljeg tržišnog pozicioniranja, a uz strogo poštovanje važeće pravne regulative i fizički izvodljivih rešenja.

Istraživanje & analiza tržišta – LeRoy poseduje tim čiji je profesionalni fokus isključivo na kontinuiranom praćenju i analizi tržišta. Ovaj pristup nam osigurava kontinuitet i koherentnost tržišnih podataka i omogućava nam da pružimo pravovremenu analizu kretanja tržišta nekretnina, kao i analizu specifičnih projekata i strateško investiciono savetovanje. Naše analize pomažu investitorima da definišu mogućnosti i pretnje određenog segmenta tržišta nekretnina i pružaju ključnu pomoć u prognozi trendova.

Poboljšanje performansi & optimizacija – u cilju ostvarivanje zacrtanih poslovnih strategija, povećanja profita i smanjenja rizika, pomažemo našim klijentima da prepoznaju načine unapređivanja sopstvenih projekata putem saveta o optimalnom pozicioniranju, određivanju cena u pojedinačnim fazama realizacije i sl.