Mitar Bulatović, Director, Commercial Brokerage Services | Real estate consulting Serbia

O nama

LeRoy je kompanija koja posluje u sektoru nekrentina pružajući profesionalne konsultantske usluge i usluge posredovanja. Naš prevashodni cilj je obezbeđivanje objedinjene usluge, uz poštovanje poslovne politike individualnog pristupa svakom klijentu i uz puno razumevanje specifičnosti lokalnog tržišta. LeRoy poslovna praksa razvijena je sa idejom da održava najviše standarde usluge, transparentnost, integritet i visoku profesionalnu etiku.

Naša profesionalna odgovornost i poštovanje procedura, obezbeđuje nam visoku profesinalnu reputaciju, što omogućava izgradnju dugoročnih odnosa sa klijentima zasnovanih na beskompromisnom međusobnom poverenju. Usluge koje nudimo kreirane su s ciljem da omoguće adekvatnu podršku i ekspertizu u sektoru stambenih, poslovnih, maloprodajnih, industrijskih, logističkih, hotelskih kao i mnogih drugih razvojnih projekata. Mi pomažemo našim klijentima da maksimalno iskoriste tržišne potencijale svojih nepokretnosti, uz stalnu kontrolu rizika.

Naš tim je usresređen na pružanje celovitih konsutantskih usluga, koje se temelje na aktivnom tržišnom pristupu, istraživanju tržišta i značajnom profesionalnom iskustvu. LeRoy tim je predvođen vrhunskim profesionalcima koji poseduju preko 10 godina iskustva u sektoru nekretnina. Naša istinska snaga dolazi do izražaja kroz integraciju iskustva naših zaposlenih u cilju razumevanja potreba naših klijenata i pružanja sveobuhvatne usluge u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

Osnovni principi i vrednosti savremene poslovne etike i profesionalnog ponašanja, sastavni su deo naše kompanije, koje slede svi naši zaposleni, kao i poslovni saradnici.

Mitar Bulatovic

Mitar Bulatovic

Managing Director

T: +381 11 26 32 300
E: mitar.bulatovic@leroy.rs

Mitar Bulatovic on LinkedIn Download VCard: Mitar Bulatovic

zana-sipovac

Zana Sipovac MRICS RV

Head of Valuation and Advisory

T: +381 11 26 32 300
E: zana.sipovac@leroy.rs

Mitar Bulatovic on LinkedIn Download VCard: Zana Sipovac