procena vrednosti

Procena vrednosti

Naše usluge procene vrednosti nude precizan savet o tržišnoj vrednosti različitih tipova nepokretnosti. Profesionalci će Vam pomoći da razumete vrednost Vaše nepokretnosti u kontekstu promenljivog tržišta i povećate efikasnost Vaše nekretnine putem upoznavanja lokalnih prilika. Precizne i ažurne procene nepokretnosti zasnovane su na objedinjenom pristupu koji podrazumeva: korišćenje baze podataka, aktivno prisustvo naših konsultanata na terenu i konstantnu analizu tržišta.

Objektivni saveti, uz primenu jasne metodologije i usaglašenost sa RICS – Profesionalnim standardima 2014 i Međunarodnim standardima procene (IVS), omogućiće Vam sveobuhvatnu procenu različitih tipova nepokretnosti kao što su stambeni, kancelarijski, maloprodajni, hotelski, industrijski i logistički objekti. Analiza tržišta je integralni deo svakog našeg izveštaja o proceni.

Odeljenje za procene ima specijalizovano operativno iskustvo i veštine koje omogućavaju efektno izvršavanje različitih zadataka sa jasnim fokusom na svim specifičnostima datog zadatka. Konzistentnost, objektivnost i transparentnost su osnova našeg rada. Naš tim čine osobe sa bogatim međunarodnim iskustvom i temeljnim poznavanjem lokalnog tržišta, koje poseduju profesionalne kvalifikacije i kompetentnost za procenjivanje različitih tipova nepokretnosti. Kompanija u svom timu ima procenitelja sa RICS sertifikatom (RICS – Kraljevski Institut Ovlašćenih Procenitelja).

Naše procene vrednosti su osnova finansijskih odluka za kompanije iz sektora nekretnina, finansijske institucije, investitore i finansijski sektor.