Procene vrednosti nepokretnosti Srbija

LeRoy je kompanija koja posluje u sektoru nekretnina pružajući profesionalne konsultantske usluge i usluge posredovanja. Naš prevashodni cilj je obezbeđivanje objedinjene usluge, uz poštovanje poslovne politike individualnog pristupa svakom klijentu i uz puno razumevanje specifičnosti lokalnog tržišta. Naš tim je, zahvaljujući zavidnom profesionalnom iskustvu, usresređen na pružanje sveobuhvatnih konsultantskih usluga koje temeljimo na aktivnom tržišnom pristupu i istraživanju tržišta.

Našim klijentima možemo pomoći da precizno procene tržišne trendove, uz mogućnost  uvida u podatke neophodne za kvalitetnu analizu svojih nepokretnosti, a u cilju donošenja efektivnih odluka koji maksimizuju rezultate ulaganja uz najmanji mogući rizik. Uz primenu naprednih analitičkih metoda možemo ispitati i analizirati veliku količinu podataka kako bismo otkrili skrivene obrasce, korelacije i ostale informacije koje su od pomoći pri donošenju kvalitetnih odluka. Osnovnu liniju usluga koje pruža kompanija LeRoy, čine:

Usluge savetovanja

Procene vrednosti

Istraživanje & analiza tržišta

Investiciona prodaja & kupovina

Zastupanje zakupodavca

Zastupanje zakupaca

 

Naša kompanija je regulisana od strane RICS, svetski poznatog i cenjenog profesionalnog tela u domenu profesionalnih i etičkih standarda u sektoru nepokretnosti. Status RICS regulisane kompanije je priznata oznaka izvrsnosti koja klijentima i korisnicima naših usluga pruža dodatno poverenje i sigurnost. Kompanija posluje u Srbiji i pokriva tržišta Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.


Istraživanje tržišta

Kontakt


Residential Market Outlook – 2018
tourism-and-hotel-market-outlook-belgrade-2017
Tourism & Hotel Market Outlook – 2017